Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, και ο Πρόεδρος κ’ Διευθύνων Σύμβουλος της “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ Α.Ε.”, Νίκος Μπελαβίλας, υπέγραψαν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018  Σύμφωνο Συνεργασίας ανάμεσα στο Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ Α.Ε.”. 

Έχοντας ολοκληρώσει έναν χρόνο υλοποίησης, το πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του και των εποπτευόμενων φορέων του με όρους κοινωνικής ανταπόδοσης, έχει ήδη συμβάλλει στην προσπάθεια για την οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας. 

Σκοπός του Συμφώνου είναι η συνέργεια για τη διαχείριση του δημόσιου χώρου, την ανάδειξη και αναβίωση του κτιριακού αποθέματος του Ιστορικού Κέντρου Αθήνας.  

Το Σύμφωνο αυτό στοχεύει στην επέκταση του επιτυχημένου προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, όπως και στην ενίσχυση του μητροπολιτικού – διεθνούς ρόλου της Αθήνας, που αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ Α.Ε.».

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.