Με υπογραφή του αρμόδιου Υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μπαλάφα, παρουσία του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα, υπογράφηκε σήμερα προγραμματική σύμβαση με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, για τη μετάβαση στην πλήρη ηλεκτρονική διακυβέρνηση καθώς και την παροχή επιστημονικής και τεχνολογικής υποστήριξης, για την έκδοση αδειών διαμονής των μεταναστών στη χώρα μας.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Πειραιώς υπέγραψε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, κ. Άγγελος Κότιος, ο Αντιπρύτανης, κ. Γρηγόριος Χονδροκούκης, και ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του Πανεπιστημίου, κ. Γεώργιος Τσιχριντζής.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο αρμόδιος για το πρόγραμμα εκ μέρους του Υπουργείου, ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδης Κλάπας και η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Μαρία Βίρβου.

Ο Υφυπουργός τόνισε ότι η εφαρμογή και η ολοκλήρωση του προγράμματος αυτού που θα έχει διάρκεια 12 μήνες, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επιτάχυνση αλλά και στην αντικειμενικότητα των διαδικασιών για την έκδοση των αδειών διαμονής των νομίμων μεταναστών στη χώρα μας.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.