ΑΠΕ/ΜΠΕ

Αποζημιώσεις ύψους 30 εκατ. ευρώ θα καταβάλλει ο ΕΛΓΑ στις 3 Απριλίου σε 16.348 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Ειδικότερα, οι πληρωμές αφορούν εκκαθάριση αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, που συνέβησαν εντός του 2017, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο.

Επισημαίνεται ότι το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων συγκεντρώνει ο Νομός Πέλλας όπου καταβάλλονται συνολικά 7,5 εκατ. ευρώ, ενώ ακολουθεί ο Νομός Λάρισας με 3,5 εκατ. ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.