Διαδοχικές συναντήσεις ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων επί του Κυπριακού πραγματοποιεί από το πρωί της Δευτέρας (09/01/2017) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Στις 10 το πρωί ο κ. Τσίπρας υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της  Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 12 με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κα Φώφη Γεννηματά. Στις 2:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στις 5 το απόγευμα η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του «Ποταμιού» κ. Σταύρο Θεοδωράκη και στις 7:30 μ.μ. αυτή με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη.

Ο κύκλος των επαφών ολοκληρώθηκε με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο.

Νωρίτερα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Πρωθυπουργός συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό και για τη σημασία που έχει η εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης επί τη βάσει των αποφάσεων του ΟΗΕ.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.