ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ

• Μεριμνούμε τόσο για τη μεσαία τάξη όσο και για τους χαμηλόμισθους
 
• Δεν υπάρχει επιχείρημα της ΝΔ τους τελευταίους 18 μήνες που να μην έχει καταρρεύσει: Ότι θα υπάρχουν κόφτες, ότι δεν θα πιάσουμε τους στόχους, ότι δεν θα βγούμε στις αγορές, ότι δεν θα πάρουμε κάτι για το χρέος, ότι θα υπάρχει 4ο μνημόνιο.
 
• Έχει το σχέδιο της ΝΔ πρόβλεψη για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και αύξηση του κατώτατου μισθού;
 
• Η ΝΔ λέει πως θα αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ σε 1 εκατομμύριο πολίτες. Μόνο 100.00 θα έχουν αύξηση μέχρι 100 Ευρώ. Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα έχουν μόνο μειώσεις. Σε κάποιες λαϊκές συνοικίες θα υπάρχει αύξηση μόνο 20 Ευρώ. Να ενημερώνετε καλύτερα.
Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.