Διυπουργική Σύσκεψη Στο Πλαίσιο Του Πρώτου Γύρου Διυπουργικών Διαβουλεύσεων Ελλάδας – Γερμανίας, Με Στόχο Την Ενίσχυση Της Συνεργασίας Των Δύο Χωρών, Στο Υπουργείο Εξωτερικών Της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας Της Γερμανίας.

Ολομέλεια της ελληνικής αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, αποτελούμενης από εκπροσώπους των Υπουργείων Εξωτερικών, Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Τουρισμού, στα πλαίσια του Πρώτου γύρου Διυπουργικών διαβουλεύσεων Ελλάδας – Γερμανίας, στο Βερολίνο.

Στην Ελληνική Αντιπροσωπεία μετέχουν: Γιάννης Αμανατίδης, Υφυπουργός Εξωτερικών, Θόδωρος Δασκαρόλης, Πρέσβης της Ελλάδας στο Βερολίνο και Ευστάθιος Παϊζης, Πρεσβευτής Σύμβουλος. Αντίστοιχα, στη Γερμανική Αντιπροσωπεία μετέχουν: Markus Ederer, Υφυπουργός Εξωτερικών, Jens Ploetner, Πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα και Dr. Hardy Boeckle, Προϊστάμενος της διεύθυνσης αρμόδιας για την Ελλάδα του γερμανικού ΥΠΕΞ.

 

 

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.