Η μέριμνα για τα προβλήματα και τις ανάγκες των ανθρώπων που μέχρι χθες ήταν αόρατοι, δεν μένει στα λόγια, αλλά γίνεται πράξη. Υλοποιούμε τρία σημαντικά προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης, από τα οποία θα επωφεληθούν χιλιάδες συμπολίτες μας:

·Αποϊδρυματοποίηση των ατόμων με αναπηρία που φιλοξενούνται στο παράρτημα ΑμεΑ Λεχαινών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδας και στα παραρτήματα ΑμεΑ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής

·Στέγαση και εργασιακή επανένταξη των άστεγων συμπολιτών μας. Μέσω του προγράμματος καλύπτεται το ενοίκιο του σπιτιού και λειτουργικές δαπάνες, ενώ προωθούμε την ένταξη των ανθρώπων αυτών στην εργασία είτε μέσω προγραμμάτων απόκτησης εργασιακής εμπειρίας είτε μέσω υποστήριξης για τη δημιουργία επιχείρησης,για αυταπασχόληση, ή για τη δημιουργία αγροτικών μονάδων.

·Διερμηνεία εξ αποστάσεως για κωφούς με τη χρήση νέου λογισμικού. Μέσω της νέας εφαρμογής,γίνεται εφικτή η αυτόνομη εξυπηρέτηση των κωφών και βαρήκωων ατόμων στις δημόσιες υπηρεσίες,επιτρέποντάς τους να έχουν την καθημερινότητα και τον σεβασμό που δικαιούνται.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.