Υπεγράφησαν σήμερα οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις για τέσσερις  εκπαιδευτικούς ΠΕ03, ΠΕ02, ΠΕ07 και ΠΕ04.01 για την κάλυψη των κενών στα σχολεία της περιοχής του Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Υπεύθυνος για την τοποθέτηση των παραπάνω εκπαιδευτικών προς κάλυψη των κενών, είναι ο Συντονιστής Εκπαίδευσης Βερολίνου, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία (Ντίσελντορφ).

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.