Εκτενές αφιέρωμα 39 σελίδων στην Αθήνα, τη Ρόδο, την Κω και την Κέρκυρα περιλαμβάνεται στο τελευταίο τεύχος του in-flight περιοδικού «Connections» της αεροπορικής εταιρείας China Eastern Airlines, που αποτελεί τον κύριο εθνικό αερομεταφορέα της Σαγκάης και έναν από τους μεγαλύτερους της Κίνας.

Το αφιέρωμα αυτό είναι αποτέλεσμα Press Trip, που διοργανώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας με τη συνδρομή της Κεντρικής Υπηρεσίας του Οργανισμού, Περιφερειακών Υπηρεσιών Τουρισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σημειώνεται ότι το περιοδικό «Connections» διανέμεται δωρεάν σε εκατομμύρια επιβάτες που διακινούνται με τα αεροσκάφη της China Eastern Airlines τόσο στα εσωτερικά όσο και στα διεθνή δρομολόγιά της και διατίθενται σε όλους τους χώρους φιλοξενίας της εταιρείας στα αεροδρόμια της Κίνας και άλλων χωρών.

Δείτε το αφιέρωμα, εδώ.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.