Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται για 3η  ημέρα οι δευτεροβάθμιοι έλεγχοι που πραγματοποιούν τα επιστημονικά – τεχνικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και των τοπικών φορέων στις σεισμόπληκτες περιοχές της Λέσβου.

Ειδικότερα  μέχρι και σήμερα 28 Ιουνίου 2017, διενεργήθηκαν συνολικά 292 δευτεροβάθμιοι έλεγχοι, από τους οποίους προκύπτει ότι:

  • 43 κτίρια κρίθηκαν κατάλληλα για χρήση (πράσινα)
  • 241 κτίρια κρίθηκαν προσωρινά ακατάλληλα για χρήση (κίτρινα) ενώ για
  • 8 κτίρια έχει συνταχθεί Πρωτόκολλο Αυτοψίας Επικινδύνου Ετοιμόρροπου Κτιρίου (ΠΑΕΕΚ)

Οι δευτεροβάθμιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

Επισυνάπτεται αναλυτικός πίνακας των ελέγχων που διεξήχθησαν:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 28-6-2016

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.