Πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας, που έχει αναλάβει η Πολιτική Ηγεσία του Αθλητισμού για δημιουργία ενός κλίματος διαλόγου, συζητήθηκαν τα προβλήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ώστε να τεθεί ένα σαφές πλαίσιο συνεργασίας για την επόμενη μέρα, με βάση τις αρχές της ισονομίας και της διαφάνειας.

Θα ακολουθήσει νέος κύκλος συναντήσεων τόσο με την Προσωρινή Διοίκηση της ΕΠΟ, όσο και με την Σούπερ Λίγκα, με θέμα τα επόμενα βήματα για την ταχύτερη επιστροφή στην κανονικότητα και την ομαλότητα στα χρονικά όρια που έχουν καθοριστει.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε: «Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα. Γίνεται μία προσπάθεια αποκατάστασης της επικοινωνίας στο πλαίσιο της εξεύρεσης λύσεων για την επόμενη μέρα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Συμφωνήσαμε ότι από κοινού θα προχωρήσουμε με βάση τις αρχές της ισονομίας, της νομιμότητας και της διαφάνειας. Με νέο κύκλο επαφών, τόσο με την ΠΔΕ όσο και με την ηγεσία της Σούπερ Λίγκας, θα προχωρήσουμε άμεσα προς την επαναφορά στην ομαλότητα. Η φετινή χρονιά έχει πάει εξαιρετικά σε θέματα εντάσεων. Θέλουμε να τεθούν οι βάσεις για το μέλλον, ποιο θα είναι το πλαίσιο, και μετά να τεθούν οι συγκεκριμένοι κανόνες για όλους και έναντι όλων. Πρέπει όλοι να βρούμε λύσεις και να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν είναι ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς οι διαφωνίες και οι διαφορετικές οπτικές υπάρχουν. Οφείλουμε από την πλευρά μας να φτιάξουμε διαδικασίες και θεσμούς, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, προς δικό του όφελος πρωτίστως».

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.