Με αφορμή τη συμπλήρωση 6 μηνών λειτουργίας της Βάσης Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στη Σύρο, το Υπουργείο Υγείας δημοσιοποιεί τα μέχρι τώρα επίσημα στοιχεία του ΕΚΑΒ, τα οποία επιβεβαιώνουν τη σημαντική προσφορά της Βάσης προς τους πολίτες των Κυκλάδων.

Στο διάστημα των 6 πρώτων μηνών πραγματοποιήθηκαν συνολικά 110 αεροδιακομιδές επειγόντων περιστατικών, τόσο προς το νοσοκομείο της Σύρου, όσο και προς νοσοκομεία της Αττικής όποτε παρέστη ανάγκη. Σημειώνεται ότι το ΕΚΑΒ λειτουργεί τη Βάση Αεροδιακομιδών της Σύρου σε συνεργασία με την Αεροπορία Στρατού, η οποία για το σκοπό αυτό παρέχει ελικόπτερο τύπου ΝΗ-90 και πλήρωμα.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.