Το ποσό του 1,299 δισ. ευρώ θα δοθεί από τον προϋπολογισμό στον ΕΦΚΑ, ως προκαταβολή για να αξιοποιηθεί για την πληρωμή των συντάξεων κατά τη φετινή χρονιά.

Σε σχετική απόφαση που υπέγραψε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, επισημαίνεται η έγκριση διάθεσης του παραπάνω ποσού, το οποίο θα αξιοποιηθεί άμεσα για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η καταβολή των κύριων συντάξεων, κάθε μήνα.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.