Ξεκίνησε στις 04/07/2017 τη λειτουργία του το Νευρολογικό Ιατρείο του ΓΝ-ΚΥ Νάξου.

Στο τακτικό ιατρείο, εξετάζονται παθήσεις του νευρικού συστήματος, όπως Parkinson, σκλήρυνση κατά πλάκας, Alzheimer (και άλλες μνημονικές διαταραχές), επιληψία και εγκεφαλικά επεισόδια και κάθε μορφή κεφαλαλγίας (όπως ημικρανίες κτλ) ή χρονίου πόνου (συμπεριλαμβανομένης της οσφυαλγίας και της αυχεναλγίας), ζάλη-ίλιγγος, αιμωδίες (μουδιάσματα), αδυναμία. Ακόμη, παθήσεις των μυών και των νεύρων, όπως μυοπάθειες και νευροπάθειες, αλλά και της νευρομυϊκής σύναψης (μυασθένεια).

Αντιμετωπίζονται ακόμα επείγοντα περιστατικά όπως εγκεφαλικό επεισόδιο, Status epilepticus, νευρολογική εξέταση κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης, οξεία σύγχυση, απώλεια αισθήσεων, κώμα, μυασθενική κρίση.

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν, να επικοινωνούν για ραντεβού στα τηλέφωνα 2285360501 και 2285360515, από Δευτέρα ως Κυριακή και ώρες 8:00πμ έως 14:00μμ.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.