Στην πληρωμή του ποσού των 63 εκατ. ευρώ για τις  συνδεδεμένες ενισχύσεις του έτους 2016, σε περίπου 46.000 δικαιούχους παραγωγούς, προχώρησε ο Οργανισμός Πληρωμών Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) του ΥΠΑΑΤ.

Οι πληρωμές αφορούν τις συνδεμένες ενισχύσεις για την καλλιέργεια του βαμβακιού, των παραδοσιακών ελαιώνων,  των εσπεριδοειδών, των κτηνοτροφικών ψυχανθών, του ρυζιού, του σκληρού σίτου, των οσπρίων, του αιγοπρόβειου και βόειου κρέατος κ.ά.

Αναλυτικός πίνακας των πληρωμών, ανά προϊόν και τομέα ενίσχυσης, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.