Η δράση του ΥΠΠΟA σχετικά με την παραχώρηση αιθουσών του Μεγάρου Μουσικής σε ομάδες νέων καλλιτεχνών που αναζητούν στέγη για να προετοιμάσουν τη δουλεία τους ξεκίνησε από τις 10 Απριλίου και η συμμετοχή ήταν επιτυχής. Ήδη έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα 25 σχήματα και καλλιτέχνες που η παρουσία τους προσφέρει νέα πνοή και νόημα στο Μέγαρο Μουσικής.

Ενημερώνουμε ότι τα σχήματα που επιθυμούν να υποβάλουν το αίτημα τους για πρόβες στο Μέγαρο για την περίοδο Ιουνίου και Ιούλιο, δίνεται μία μικρή χρονική παράταση μίας εβδομάδας. Η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η 7η Μαΐου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν το αίτημα συμμετοχής στο πρόγραμμα το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα. Στη συνέχεια να αποσταλεί με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση proves-megaron@culture.gr.

Διευκρινήσεις στους τηλεφωνικούς αριθμούς: 2108201737 (Ευανθία Αγγελάκη) και 2131322627 (Βαγγέλης Παπαδάκης).

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.