Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη, της Υφυπουργού Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου και της Περιφερειάρχη Αττικής Ρ. Δούρου, έναν νέο αθλητικό χώρο αποκτά ο Πειραιάς, προς όφελος του μαζικού αθλητισμού, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της υλοποίησης του κυβερνητικού έργου, κατατίθεται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, διάταξη σχετικά με τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.
Πρόκειται για το αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών και συνεργασία μεταξύ του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, της Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου και της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, με στόχο η χρήση του περιβάλλοντα χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας να περιέλθει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Έτσι πλέον ανοίγει ο δρόμος για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των πολιτών και ήδη ο Υφυπουργός Γ. Βασιλειάδης, η Περιφερειάρχης Ρ. Δούρου και ο Δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης, έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες παρεμβάσεις τους, προκειμένου ο Πειραιάς να αποκτήσει επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το δικό του στίβο. Συγκεκριμένα, να αποκτήσει εκείνες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις γύρω από το ΣΕΦ, οι οποίες θα λειτουργήσουν ως αθλητικός πόλος, ανοικτός στην κοινωνία του Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.