Στη σύσταση αυτοτελών οριζόντιων ιδιοκτησιών στο οικοδομικό τετράγωνο (ΟΤ) 27 που βρίσκεται στο Ολυμπιακό Χωριό, αποφάσισε να προωθήσει ο ΟΑΕΔ.

Το συγκεκριμένο ΟΤ βρίσκεται κοντά στη θέση «Λεκάνες», στη νότια και ανατολική πλευρά του οικισμού των Θρακομακεδόνων, του δήμου Αχαρνών του νομού Αττικής.

Οικοδομήθηκε από τον πρώην Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) σε ιδιόκτητο οικόπεδο. Αυτό απαρτίζεται από 68 ΟΤ και περιλαμβάνει 2.292 κατοικίες, 29 καταστήματα,14 παιδικές χαρές, 74 υποσταθμούς της ΔΕΗ, δεξαμενή ΕΥΔΑΠ, χώρους πρασίνου, αθλητικό κέντρο, χώρους στάθμευσης και κτίρια υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των πολιτών (πχ Πολυκλινική, Αστυνομικό Τμήμα, Πυροσβεστικό Σταθμό, Σχολεία).

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.