ΑΠΕ/ΜΠΕ

Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδίας Κονιόρδου, διορίστηκε το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Πινακοθήκης- Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτζου, το οποίο περιλαμβάνει δέκα νέα μέλη, και σύμφωνα με τον νόμο θα έχει τριετή θητεία.

Μετά τη λήξη της θητείας του προηγούμενου ΔΣ, η νέα σύνθεση του ΔΣ της Πινακοθήκης έχει ως εξής:

Απόστολος Μπότσος, Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αναπληρούμενος από τον Θεοχάρη Δημακόπουλο, Επίτιμο Αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Παναγιώτης Αριστείδης Θωμόπουλος, Πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας , αναπληρούμενος από την Πανωραία Δουζίνα, Σύμβουλο Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας.

Έλλη Βαρότσου Σούτζου, συνταξιούχος Δικηγόρος, αναπληρούμενη από την Αλεξία Βαρότσου, μέλη της οικογένειας Αλεξάνδρου Σούτζου.

Εμμανουέλα Βασιλάκη, Επιχειρηματίας-Φιλότεχνη, αναπληρούμενη από τον Ευάγγελο Παπαδάκη, Αρχιτέκτονα-Μηχανικό

Αθανάσιος Κοκκινέας, Δικηγόρος αναπληρούμενος από τον Σωτήριο Φέλιο, Δικηγόρο

Χρήστος Μποκόρος, Εικαστικός, αναπληρούμενος από τον Αχιλλέα Δρούγκα, Ζωγράφο

Όλγα Μετζαφού, Επίτιμη Διευθύντρια Συλλογών της Εθνικής Πινακοθήκης, αναπληρούμενη από τη Μαρία Φιλοπούλου, Εικαστικό

Παναγιώτης Τουρνικιώτης, Καθηγητής θεωρίας της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, αναπληρούμενος από τον Σπυρίδωνα Βαράγκη, Αρχιτέκτονα

Αντώνης Κομνηνός, Επιχειρηματίας-Συλλέκτης, αναπληρούμενος από τον Γεώργιο Ρόρρη, Ζωγράφο

*Η Εθνική Πινακοθήκη και Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου εποπτευόμενο από το ΥΠΠΟΑ. Ο Πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του νέου ΔΣ της, θα εκλεγούν με μυστική ψηφοφορία μεταξύ των μελών του

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.