ΑΠΕ/ΜΠΕ

Σε νέες πληρωμές ύψους 75,6 εκατ. ευρώ προχώρησε  ο  ΟΠΕΚΕΠΕ. Οι πληρωμές πραγματοποιήθηκαν από τις 4 έως τις 7 Αυγούστου και αφορούν συνολικά  27.326 δικαιούχους προγραμμάτων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας, νέους αγρότες, δικαιούχους του μέτρου πρόωρης συνταξιοδότησης, εξισωτικών αποζημιώσεων, προώθησης αγροτικών προϊόντων σε τρίτες χώρες κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες για την κατανομή των ενισχύσεων δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.