ΑΠΕ/ΜΠΕ

To Κέντρο Ψυχικής Υγείας λειτουργούσε στο Χαλάνδρι από το 1981, σε ενοικιαζόμενο χώρο , ως Ψυχιατρικό Τμήμα Ενηλίκων και Παιδοψυχιατρικό.
Στις 20 Οκτώβρη 2016 , εγκαινιάστηκε και λειτουργεί σε ιδιόκτητο κτίριο του ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» το νέο Πολυδύναμο Κέντρο Ψυχικής Υγείας ( οδός Σουλίου 62 Αγία Παρασκευή) εξοικονομώντας περίπου 19.000,00 ευρώ μηνιαίως στο Ελληνικό Δημόσιο και εξυπηρετώντας όλους τους πολίτες.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.