Λύση στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν εκπαιδευτικοί γονείς και μαθητές στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στα Πεύκα Θεσσαλονίκης δίνει με απόφασή του το Υπουργείο Παιδείας.

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης μεταφέρεται σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι από την ερχόμενη σχολική χρονιά οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Πεύκων θα φοιτούν σε κατάλληλο χώρο με σύγχρονες εγκαταστάσεις σε σχολικό κτίριο στο Δήμο Παύλου Μελά.

Επί σειρά ετών, εκπαιδευτικοί και μαθητές κατέβαλλαν μεγάλες προσπάθειες για να αντεπεξέλθουν στα εμπόδια που έθετε το υποβαθμισμένο κτιριακό περιβάλλον.
Το έργο τους, πλέον, διευκολύνεται μετά την απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, με την οποία μεταφέρεται η έδρα του σχολείου και μετονομάζεται σε Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Παύλου Μελά

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.