«Δεν μπορείτε να σβήσετε το γεγονός ότι 2.5 εκ. συνάνθρωποι μας που ήταν ανασφάλιστοι έχουν πρόσβαση στην δημόσια υγεία. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε ότι καθημερινά ενισχύουμε τα δημόσια νοσοκομεία.

Δεν μπορείτε να ακυρώσετε ότι αναβαθμίζουμε την Επιθεώρηση Εργασίας για να διασφαλίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Καθημερινά προβλήματα, που μια κεντρικοπολιτική σκοπιά θα θεωρούσε μικρά, αλλά αφορούν τη ζωή χιλιάδων πολιτών λύνονται, όπως το ζήτημα των εργατικών κατοικιών και του τέλους της ομηρίας χιλιάδων ανθρώπων.

Ενοχλείστε που βλέπετε να ξηλώνουμε αργά αλλά σταθερά το κράτος- εργολάβο που με τόση συνέπεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οικοδομήσατε τα προηγούμενα χρόνια.

Η αξιολόγηση τελειώνει και η επόμενη μέρα θα έχει μικρές και μεγάλες αλλαγές για την καθημερινότητα των πολιτών, για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους, για τις δημοκρατικές αλλαγές που χρειάζονται».

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.