Η Ευρώπη στην Περιοχή μου», είναι μια πανευρωπαϊκή καμπάνια που ενθαρρύνει τους πολίτες να ανακαλύψουν έργα στην περιοχή που ζουν και τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Φέτος η καμπάνια περιλαμβάνει :

Μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες το κοινό έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί έργα αλλά και να μοιραστεί φωτογραφίες και εμπειρίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). Στην Ελλάδα περισσότερα από 35 έργα συμμετέχουν στην καμπάνια με εκδηλώσεις τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ανακαλύψετε τα έργα και να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς που έχουν έπαθλο ταξίδια σε ευρωπαϊκές πόλεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.