Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου ξεκίνησε το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων σε 21 σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη σε τέσσερα σχολεία στους Δήμους Νέαπολης -Συκεών και Βόλβης.

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου εντάχθηκαν στο πρόγραμμα άλλα δεκαέξι σχολεία στους Δήμους Χαλκηδόνας, Παύλους Μελά, Ελ. Κορδελιού-Ευόσμου και Νέαπολης-Συκεών.

Σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου εντάσσεται ένα ακόμη σχολείο στο πρόγραμμα.

Σε όσα σχολικά συγκροτήματα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της συλλογής των Υπευθύνων Δηλώσεων συμμετοχής, σύμφωνα με την ΥΑ με ημερομηνία 21/3, από τους Διευθυντές των σχολείων, η σίτιση των μαθητών/μαθητριών γίνεται στο χώρο των σχολείων, ενώ σε όσα σχολεία δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της συλλογής των υπεύθυνων δηλώσεων, τα γεύματα δίδονται στο σπίτι. Η καθολική εφαρμογή της ΥΑ θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.