Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου, στο Βερολίνο. Η Υπουργός τίμησε με την παρουσία της την τελετή έναρξης του Hellas Filmbox Berlin, ενός κινηματογραφικού φεστιβάλ που στηρίζει και προωθεί τους νέους Έλληνες δημιουργούς, όπου τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Κώστας Γαβράς. Επιπλέον, η Υπουργός στήριξε τις παράλληλες δράσεις του Φεστιβάλ, δίνοντας διάλεξη σε νέους ηθοποιούς και κινηματογραφιστές.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας της κ. Κονιόρδου με την ομόλογό τής Ομοσπονδιακή Υπουργό Πολιτισμού και Media της Γερμανίας, Monika Grutters. Οι δύο Υπουργοί αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν θέματα διμερών σχέσεων και Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, δηλώνοντας την αμοιβαία τους βούληση για συνεργασία σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο.

Έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος της Γερμανίδας Υπουργού αποτελεί και η έκφραση επιθυμίας να επισκεφτεί την Ελλάδα μέσα στο τρέχον έτος.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.