Μετά την ελεύθερη μετακίνηση των ανέργων που αποφάσισε η νέα διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, τώρα προχωράει και στη διαγραφή προστίμων από την εφορεία.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση που πραγματοποίησε χθες η νέα διοίκηση του αποϊδιωτικοποιημένου φορέα, που εποπτεύεται από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με εκπροσώπους του Δικτύου Ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη, αποφασίστηκε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ κ. Στέλιος Παππάς, οι διαδικασίες διαγραφής προστίμων από την εφορεία -μαζί με τις προσαυξήσεις από τις οποίες βαρύνονται- μόλις ο ενδιαφερόμενος πολίτης προσκομίζει βεβαίωση ότι ήταν άνεργος τη χρονική στιγμή που του βεβαιώθηκε το πρόστιμο.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.