ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα με το νέο Προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος, αναφέρθηκαν στα εξαιρετικά στοιχεία που παρουσιάζει ο τουρισμός στη χώρα μας, σε ό,τι αφορά στις κρατήσεις και τις αεροπορικές αφίξεις, αλλά και στα έσοδα που αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο.  Ο Πρωθυπουργός επεσήμανε τη δυνατότητα να επιτευχθεί ο στόχος της άφιξης άνω των 30 εκατ. τουριστών στην Ελλάδα κατά το τρέχον έτος, και στο γεγονός πως η αύξηση της τουριστικής κίνησης είναι παραπάνω από αισθητή.

Επιπλέον, τονίστηκε η ανάγκη ανάπτυξης των υποδομών, καθώς και παροχής ποιοτικών υπηρεσιών προς τους τουρίστες, προκειμένου να ενισχυθεί η θέση και η εικόνα της χώρας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, και να διασφαλιστεί η θετική προοπτική του τουρισμού στα επόμενα έτη.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρωθυπουργός και η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, αναφέρθηκαν στη συνεργασία και τις επιτυχημένες προσπάθειες που γίνονται για διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και τον πολλαπλασιασμό των ωφελειών για την ελληνική οικονομία.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.