Έκθεση παιδικής ζωγραφικής με θέμα «Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την ασφάλεια στην παραλία και στη θάλασσα», θα εγκαινιάσει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 στις 18:00, στο πλωτό μουσείο “HELLAS LIBERTY” στο λιμάνι του Πειραιά.

Τα έργα τα οποία θα εκτεθούν, είναι αυτά που ξεχώρισαν στον πανελλαδικό διαγωνισμό που διοργάνωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στα μέσα του Απριλίου, σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Safe Water Sports”.
Την ημέρα των εγκαινίων θα γίνει και η βράβευση των καλύτερων παιδικών δημιουργιών, ενώ θα δοθούν και έπαινοι συμμετοχής.

Τόπος Έκθεσης: Πλωτό Μουσείο “Hellas Liberty” Πειραιάς, Ακτή Βασιλειάδη
Εγκαίνια: Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00
Διάρκεια Έκθεσης: 15 Ιουνίου – 29 Ιουνίου 2017 (ώρες 10:00-17:00)

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Πριν να υποβάλετε το θέμα σας, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

Για την υποβολή των θεμάτων καθημερινότητάς σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.